23-07-07

Deze week in ...

Costa Rica - nog eens heerlijk afgezien tijdens expeditie 'Chirripo' (3830m)- na een 'tocht door het donker', super mooi zicht van boven op top, alleen met z'n twee, net op tijd voor de zonsopgang (wel een beetje jammer dat het die dag bewolkt was) - een afdaling om 'aj' tegen te zeggen, slechts 11 keer gevallen op het modderig pad naar beneden, amai dat ging snel (Philippe's buik deed pijn van het lachen) Panama- opnieuw alleen met z'n twee op een verlaten strand aan de Pacifische kust op 'Penisula Azuero', alleen jammer dat het de hele dag regende (zijn we nu al in Belgie?)- ons zelf vermaakt met in 'Las Tablas' tijdens het jaarlijkse festival met echte stier gevechten, camionen stieren werden aangevoerd en het hele spektakel duurde zo'n 5 uur... op einde stonden er zodanig veel (zatte) toreadors op het veld dat de stieren ertussen moesten slalommen- Philippe's baardgroei neemt ongekende proporties aanVolgende week in Panama- slagen we erin om het Panama-kanaal af te varen in een luxueuze zeiljacht?- worden we bruin op het eiland bij Nombre de Dios of wordt het snorkelen in de regen?- en vooral, halen we op tijd onze terugvlucht ????

05:42 Gepost door philies in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Ondertussen hebben jullie vast al héél wat ervaring in het bergbeklimmen maar vooral in het afdalen nietwaar !
Wij duimen er natuurlijk voor dat jullie de terugvlucht tijdig zullen halen en dit geladen met een bagage (letterlijk en figuurlijk) uitpuilend van al jullie onvergetelijke momenten (hopelijk als toemaatje nog een luxueuze zeiltocht).
Tot héél binnenkort !

Gepost door: Mama & Paul | 24-07-07

Wat zitten jullie in godsnaam aan die computer te doen. Ge hebt maar een paar dagen niet meer... Maak dat je weg bent en geniet nog van uw fameus kanaal :) De groeten daar en tot binnenkort!

Gepost door: Linn, Annika en Arnout | 25-07-07

Whee eindelijk terug! Ik wacht op alle spannende verhalen die niet geschikt waren voor publicatie op jullie blogsite whahah :D

Gepost door: Christophe | 25-07-07

Mooie blog (reizen spreekt me enorm aan, maar ik heb er nog niet zoveel de kans toe gehad) het weer in belgië is niet veel beter (het is belgie voor iets é)

Gepost door: mister iebeltje | 30-07-07

prachtig Het ziet er allemaal prachtig uit, om jaloers van te worden!! Ik ben al benieuwd om eens jullie foto's te bekijken daar moeten volgens mij prachtige beelden bij zitten. we zullen de living bij meme en pepe eens moeten omtoveren in een cinemazaal op een zondagvoormiddag...
Bij de foto's van de reis van danny & katrien is dat toch gelukt.
groetjes, griet & gert.

Gepost door: griet & gert | 31-07-07

Gegroet wereldreizigers!
Merci voor het kaartje op chirokamp!
Wa gulder daar allemaal hebt uitgestoken in die maanden klinkt echt zalig! Hopelijk kunde het grijze belgie nog wa gewoon worden. Lies en sarah verwachten allesins massaal veel cuba en andere reisweetjes van jullie doorwinterde travelexperts :)
Tot binnenkort!

Gepost door: lies | 01-08-07

De commentaren zijn gesloten.