07-04-07

in (Sabado) de gloria

Eventjes een bericht tussen de mis en de patatten door....waarom a) misb) patatten?Hier is stille zaterdag, Sabado de Gloria, een glorieuze dag voor alle pasgeboren,... het is een eer om je kind te laten dopen vandaag, het is trouwens ook een eer om meter en peter te kunnen zijn....Tot u spreken de fiere Padrino Philippe en madrino Lies....We zijn meter en peter van Kladie, een kleindochter van Don Pablo, een metser bij DIFAM met wie we al veel plezier gehad hebben...We konden het niet laten om op de weg tussen het doopvont en het feestmaal eventjes binnen te springen in het internetcafe...tot gauw!

20:18 Gepost door philies in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

hola wereldreizigers proficiat aan de fiere Padrino en Madrino uit Belgica.
van hieruit ook zalige Paasgroeten.

Gepost door: lucien | 08-04-07

hey hey Thuis geraak ik precies niet makkelijk op pc en heb zelfs problemen om mijn mails bij te houden, gelukkig heb ik een schoonbroer met laptop om toch onder de mensen te blijven en mailtjes te sturen!!!!
Proficiat met jullie peter- en meterschap! Voor tips ivm verwennen (positief bedoeld dan) geef ik graag het mail adres van lea en jan, hi hi hi....
Hopelijk gaat het daar goed met jullie en kunnen jullie de dingen doen die jullie willen doen. Blij om eindelijk eens iets van ons te kunnen laten horen en de verhalen van jullie volgen we wel via meme, pepe, nonkel lucien, lea, ... . Doe het goed verder enne, ... jullie weten toch dat de meter en peter het doopsuiker betalen hé! En de gegevens voor de geboortelijst geven jullie dan maar eens door!
Heel vele groetjes van ons xxx

Gepost door: petra en wim en hanne | 08-04-07

proficiat met jullie meter/peterschap ....een reden dus om regelmatig terug te keren?? of is het peetje/meetje lap of suikernonkel/tante ? Veel geluk met de verdere ontdekking van Guatemala en de oversteek naar Cuba....

Gepost door: Marcel en Viviane | 09-04-07

Aan de terecht fiere Padrino Philippe en madrino Lies, Dat jullie dit hebben mogen meemaken, hadden jullie waarschijnlijk enkele maanden geleden
zelfs niet durven dromen.
Meter en peter worden !!! We zouden er eigenlijk wel graag bij geweest zijn,
toen jullie daar zo trots als iets, met dat vast en zeker zéér mooi meisje Kladie, aan de doopvont stonden.
Namens ons alle geluk voor jullie petekindje en haar familie.
We hopen dat jullie spoedig de kans krijgen om ons eens een paar foto’s te bezorgen. Daar kijken we naar uit, zoals ook altijd naar jullie volgend berichtje !
Liefs,

Gepost door: Mama & Paul | 09-04-07

Haai Hey Lies en Philippe!
Jullie hebben daar echt de tijd van jullie leven! Heb al met veel plezier jullie blog gelezen. Groot Lokers nieuws: de chirofuif was eens beter van opkomst dan de scoutsfuif!
Groetjes en amuseer jullie nog!
Sarah

Gepost door: Sarah | 09-04-07

Zalig! Wooow meter en peter! Klinkt chique! Ook van mij een proficiat!!

Gepost door: Annelore | 12-04-07

De commentaren zijn gesloten.