04-03-07

huehue voor de vrienden...

Hola amigos,Na een korte in"burger"ing te Atlanta zijn we twee dagen geleden vlekkeloos geland in Guatemala, het hart van Latino-America. Ondertussen hebben we onze jetlag en Ruby-hamburger zo goed als verteerd en zijn we 5 uur hobbelend en bobbelend ten noordwesten van de hoofdstad aanbeland, in Huehuetenango.Hier logeren we bij Oscar, een jonge kerel die hier een B&B heeft en houdt van reizen en voetbal... De komende week gaat hij ons nog wat Spaans onderrichten en zullen wij hem helpen in zijn B&B. En natuurlijk gaan we van hieruit de streek nog wat verder verkennen, voor we volgende week afreizen naar San Miguel. Abrazos,philies

19:05 Gepost door philies in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

huehue voor de vrienden hoi hoi,

We hebben zopas ook een berichtje verzonden naar jullie email adres. Daarin hadden we een paar vraagjes gesteld, maar zie via jullie blog hebben we daar nu reeds een antwoord op gekregen.We voelen ons weer gerustgesteld en kunnen zo weer uitkijken naar jullie volgend verhaal !
Mucho Abrazos

Gepost door: Mama & Paul | 04-03-07

wereldreizigers BONAS DIAS de Belgica !!!
heel verheugd dat alles tot nu toe goed is verlopen en de eerste ervaringen positief zijn.
nog vele leuke dagen in "Huehuetenango" en nu reeds hoopvol uitkijkend naar jullie volgend bericht.
Vaya con Dios.

Gepost door: lucien | 05-03-07

hallo Eerst even voor Philippe:
Bergen - Lokeren 1 0, zwak, zwak, zwak
De omloop het volk is gewonnen door Pozzato, Kuurne-Brussel-Kuurne door Tom Boonen.

Pour la reste is alles hier nat (door de regen), zijn we Arnout zijnen elektriek aan het leggen (allé proberen we toch) en heeft Wendy zeemeermin gespeeld op 't scholeke (carnaval).

Doe de groeten aan den Oscar en tot de volgende zitting!
A&W

Gepost door: Andy en Wendy | 06-03-07

wereldreizigers hola amigos -over "Huehuetenango" -
hebben jullie reeds de acheoligische site van Zaculeu (overblijfsel oude Maya cultuur) bezocht ?
of een wandeltocht in het hooggebergte van Chuchumatan (Sierra de los Chuchumantanes)de hoogste bergketen van Centraal Amerika gedaan ?
je ziet door jullie een beetje te volgen, komen we ook hier in Belgica een beetje te weten over "Huehuetenango" !!!
vele groeten.

Gepost door: lucien | 06-03-07

Leo que todo os va muy bien! Qué bien! Qué tal el español? Voy a escribir en español. A ver si entendeis.
Nunca podía pensar que el tiempo pasa tan rapidamente... La semana pasada estuve en Nolle y ví a mucha gente que estaban en vuestra fiesta también. Es que sólo dos personas faltaban. Pero estas personas pasan el tiempo de su vida en Latino-America!!! Estoy envidiosa! Quería también mencionar si, cuando estaráis en Costa Rica, hay que avisarme. Tengo una amiga ahí. Si quereis estar con ella, no sería ningun problema. Pues, cuidate y desfruta de todo lo que veis!!! Beso!

Gepost door: Lut & Pol | 07-03-07

saludos desde Belgica heel toevallig ben ik hier op jullie blogje terecht gekomen en ik zal zeer zeker terug komen om jullie verhalen verder te lezen, veel plezier en succes ginder ;-)

Gepost door: Lunita | 09-03-07

dag wereldreizigers,
hoe gaat het daar met jullie? Hopelijks zeer goed. Papa Lucien heeft de mail doorgestuurd om zo op de hoogte te blijven van jullie avonturen . Zijn blij deze te kunnen meevolgen. Hier is alles goed, alleen Lokeren heeft gelijkgespeeld tegen Sint-Truiden, en dan nog niet echt verdiend. Maar ja, er komen betere tijden , laat ons hopen.
Vele groeten van ons allemaal, zeker ook van meme en pepe, zij zijn ook altijd nieuwsgierig naar nieuws van jullie. Het ga jullie goed, zorg goed voor elkaar en tot later;
groetjes tante lea en co.

Gepost door: tante lea | 11-03-07

Ola Amigos,

Hoe gaat het daar? Hier is eindelijk een weekske het zonneke doorgebroken en dat doet zo een deugd: gezichtje naar boven en gewoon genieten van de eerste zonnestralen. Met ook nog andere leuke logistieke gevolgen: ons dak is bijna af. En ook nog een leuk feit: ons boeleke weegt al meer dan een pakske suiker. Goed he :)
Wij zijn niet zo goed in het elke week sturen van vanalle mails en updates, en jullie kunnen je internettijd ook voor veel andere en leuke dingen nog gebruiken, dus gene paniek als we een tijdje niets schrijven he, we denken wel vaak aan jullie, en hoe het jullie vergaan in dat verre land daar.

Veeel groetjes! Linn en Arnout

Gepost door: Linn en Arnout | 12-03-07

De commentaren zijn gesloten.